2013. január 29., kedd

A legfiatalabb Oscar-díj jelölt

A messzi dél vadjai című film valósággal meghódította a véleményformáló amerikai hírességeket. Ritkán esik meg, hogy egy filmet maga az amerikai elnök népszerűsítsen.


Oprah Winfrey egy egész műsort szentelt a kis költségvetésű filmnek, amely az ismeretlenségből indult, majd hirtelen hatalmas visszhangot kapott, amikor négy Oscar-díjra is jelölték.


Ráadásul köztük a legjobb női főszereplőnek járó jelölést a kilencéves Quvenzhané Wallis kapta, aki így minden idők legfiatalabb Oscar várományosa lett.

Oprah azt is elárulta, hogy először magától az amerikai elnöktől hallott a filmről, akit szintén elvarázsolt a szívszorító történet a hat éves Hushpuppyról, aki a világtól elzárt településen él, és akinek gigászi elemekkel kell harcba szállnia, hogy megmentse azokat, akiket szeret.

Beyoncé blogján áradozott A messzi dél vadjairól, melyet a tavalyi év egyik leggyönyörűbb, legszívszorítóbb és legtökéletesebb filmjének nevezett. Quvenzhané Wallis alakítása, no és az egész film biztosan lenyűgöz majd téged is. A messzi dél vadjai országszerte látható a mozikban.

Forrás: glamour

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése