2013. január 31., csütörtök

Piacon az LG Nexus 4 okostelefonja

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a közös projektként megvalósult Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját.
A Google fejlesztéseinek legjavát felvonultató, 4.2-es Jelly Bean Androidot futtató referenciatelefonjához az LG biztosítja a 4 magos hardveres hátteret.
Az LG és a Google közös fejlesztéseként bemutatkozó Nexus 4 az első okostelefon, amely az Android legújabb, 4.2-es Jelly Bean operációs rendszerét futtatja, és az első Nexus, amely a villámgyors Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro processzorral rendelkezik. A Nexus 4 ugyancsak az első olyan Nexus mobiltelefon, amely vezeték nélkül tölthető akkumulátort kapott, ráadásul 15,3 órányi beszélgetési időt kínál 390 órányi készenléttel.

Magyarországon is elérhető

„Nagy várakozás előzi meg a Nexus 4 okostelefon érkezését, így külön öröm a számunkra, hogy Magyarországon is elérhetővé tehettük a készüléket. Az LG számára nemcsak a leggyorsabb és a legtöbb szolgáltatást biztosító okostelefon létrehozása volt a cél, hanem egy olyan eszköz készítése, amelyet használni és kézben tartani is öröm.” - nyilatkozta Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi mobilértékesítési vezetője. – „Úgy érzem, hogy az LG jó döntéseket hozott partnerei megválasztása terén, például a Qualcomm-mal kötött együttműködés kiépítése során. Ezek a döntések tették lehetővé, hogy az Optimus G és a Nexus 4 mobilokba olyan fejlesztések kerülhettek, amelyek méltó ellenfelévé tették az LG-t versenytársaival szemben.”

A készülék január 31-étől a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában érhető el. „A Telenornál arra törekszünk, hogy extra szolgáltatásaink mellett izgalmas készülékújdonságokat is kínáljunk ügyfeleinknek. Nagy öröm számunkra, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként nálunk érhető el az LG és a Google csúcskészüléke, a Nexus 4, amelynek érkezését a nemzetközi és hazai közönség részéről egyaránt nagy várakozás előzte meg. Bízom benne, hogy a teszteken kiválóan teljesítő referenciamobil itthon is olyan sikeres lesz, mint külföldön” – mondta Fejes Zoltán, a Telenor Magyarország ügyfélkapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése