2013. március 23., szombat

Magyarország legszebb nője


Harmadik alkalommal választották meg a magyar nők Palvin Barbarát a legszebb és legjobb modellnek. Barbi ezt egy cigánykerékkel köszönte meg. Tegnap este tartották a Glamour Women of the Year díjkiosztóját.



A zord időjárás ellenére tömegek álltak hosszú ideig sorba az utcán azért, hogy bejuthassanak az idei Glamour gálára. Ötödik alkalommal osztották ki hazánkban a Glamour Women of the Year-díjakat, amelyet egy kivételével – a társadalmi felelősségvállalásért járó elismerés – minden alkalommal az olvasók ítélnek oda. A 2013-as győztesekre több mint 55 ezren szavaztak. A díjakat öt női és egy férfi kategóriában adták át.
A modellek kategóriájában idén, zsinórban harmadik alkalommal, a világban is egyre nagyobb ismertségre szert tevő Palvin Barbi nyert, aki a díj átvétele után kénytelen volt cigánykereket hányni. Mindezt hosszú fekete ruhájában, több mint tíz centi magas sarkú cipőben. Hogy miért is? Mert a jelölteket bemutató kisfilmben azt mondta: már kétszer megnyerte az elismerést, nem is tudja, hogy köszönné meg, ha harmadszor is az övé lehetne. Talán cigánykerekezne a színpadon. A műsort vezető Rákóczi Feri pedig nem volt rest, be is hajtotta rajta, amit ígért. Barbi egyébként pajkos mosoly és egy kacsintás kíséretében búcsúzáskor hozzátette: “megvan a három, ellenben ne felejtsük el, hogy bár három a magyar igazság, ott van még a raádás is.”

Forrás: glamour.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése