2013. április 13., szombat

Oldtimer Sokadalom május 11-én


Az Oldtimer Sokadalom idei időpontja május 11, szombat. A Sokadalom Pont a Népstadiont körbeölelő betonút mentén lesz felállítva.



Újra kellett gondolni a Sokadalom forgatókönyvét, mert olyan méretűre duzzadt fel a részvevők száma, hogy már kezdtek kezelhetetlenné válni egyes részletek. A Totalcar és a Rozsdakupac belépésével és segítségével bővítettünk a lehetőségeken. Mivel a Népstadionnál nem akadályozunk semmit és senkit, van helyünk bőven, hogy aki szeretne depót építeni, az megteheti. Itt találkozhatnak a barátok, klub- és márkatársak, és itt lehet nézelődni, fényképezni, barátkozni.
Az érkezés a Szabó József utcai, illetve az ugyanide betorkolló Istvánmezei úti bejáraton keresztül történik, majd egy kört téve a Népstadion körül lehet begurulni a Sokadalom Pont területére. Itt kinek kedve és ideje szerint lehet leállni, a rendezvény területét bejárni.
Az Oldtimer Sokadalmon való részvétel ingyenes, célunk az általunk képviselt értékek és az életöröm közkinccsé tétele. A Sokadalom részvevői mozgásban is megmutatják magukat, tehát alapvetően csak másodsorban statikus a rendezvény és nem kíván szellemiségétől eltérő kereskedelmi érdekeket kiszolgálni.



Az új forgatókönyv szerint a Sokadalom Pontról való elindulásnál kaptok egy kis itinert, amin végig hajtva fotópontok lesznek, itt készülnek majd rólatok képek, de a szerencsésebbek akár filmre is kerülhetnek. A képek a Totalcar oldalán lesznek megtekinthetők, letölthetők. A Rozsdakupacos csapat is készül a kamerákkal, lesz tehát bőven kép.
A Sokadalom pontra a tervek szerint ellátogat a Budapest Classic Grand Prix látványos mezőnye is, melyet a Mercedes Benz Classic Magyarország rendez.
Részvételét és támogató segítségét jelezte a MAVAMSZ, aminek nagyon örülünk. Így a veteránozás legfelső fóruma is képviseli a Sokadalom eszmeiségét.
Ennyit előzetesen, a programok bővüléséről és a csatlakozó klubokról, márkákról folyamatosan tesszük majd fel a híreket. Egy időterven is dolgozunk, beindult a gépezet :-)
Jó készülődést!
Hívjatok:
Noszvai András
+3630 676 8480

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése