2013. június 25., kedd

Casting Egerben - Légy te is egri hős!

Gárdonyi Géza születésének 150. évfordulóján, 461 esztendővel a dicsőséges egri várvédelem után Eger városában ismét megelevenedik a történelem, újraéled a Legenda! Egerben egy nyárra akár az egész
család hőssé válhat: keressük Cecey Éva, Baloghné, Sárközi, Török Bálint, a gyermek Gergő és Vicuska, valamint Dobó apródjának mai megformálóit!


 A kiválasztottak együtt élhetik át a történelmi kalandokat és a győztes Ostromot a tavalyi szereplőválogatáson kiválasztott Dobó Istvánnal és Bornemissza Gergellyel, farkasszemet nézhetnek az egyre frusztráltabbá váló Jumurdzsákkal.
Várjuk mindazokat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy részt vegyenek egy közös történelmi játékban, hiszen játszani jó! Ha úgy érzed, - vagy akár mások mondták - hogy küllemedben, jellemedben hasonlítasz egyre az Egri csillagok felsorolt karakterei közül, vállald a megmérettetést, próbálj szerencsét: EGER A TE TÖRTÉNETED is!

EGER 1552 CASTING 2013. július 6-án, szombaton 10.00 órától az Agria Moziban!
Partnerünk az Agria Park és az Agria Film Kft., nekik köszönhetően a szereplőválogatás és eredményhirdetés után 14.00 órától ingyenes Egri csillagok vetítés lesz a helyszínen!

ÚJDONSÁG! Vitéz apróságok és hős egri szülők, FIGYELEM!
Az idei évtől gyermekszereplőket is várunk, számítunk a rátermett Vicuskákra, sármos Gergőjelöltekre,
a belevaló Dobó apródokra!

JELENTKEZÉS július 3-án éjfélig e-mailben, az 1552@ph.eger.hu címen, illetve telefonon, a 20/427-0062-es, 20/227-7551-es számon! Hozd barátaidat is, akik a nyilvános, ingyenes rendezvényen szoríthatnak neked, hiszen minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Tavalyi főhőseink Eger arcaivá váltak, számos eseményen és kiadványban jelentek meg. Nem csak lehetőség, hanem örömteli kötelesség is részünkről, hogy idén tovább szőjük az eseményeket!

A kiválasztottak amellett, hogy értékes egri nyereményeket kapnak, a nyár második felében rendszeresen felbukkannak majd Eger belvárosában, hogy végvári vitézek gyűrűjében felidézzenek egy-egy magával ragadó részletet az Egri Csillagokból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése