2013. március 17., vasárnap

Cipő utolsó útjára indul

Március 22-én, jövő héten pénteken temetik el Cipőt a kistarcsai temetőben, ahol édesapja is nyugszik.


A család és a zenekar tagjai szerda délután egyeztettek a szertartássál kapcsolatban. A korábbi tervek szerint március 15-én helyezték volna végső nyugalomba az énekest, mivel a Republic éveken keresztül, hagyományosan ezen a napon tartott koncertet. Erre az időpontra azonban nem sikerült megszervezni a szertartást, így egy héttel később temetik Cipőt. Édesapja is a kistarcsai temetőben nyugszik, de nem mellé, hanem saját sírhelyre kerül a március 11-én elhunyt énekes. Jövő pénteken már reggel felravatalozzák Cipőt; az ismerősök, barátok és rajongók 15 óráig róhatják le a kegyeletüket. A ravatalt délelőtt 9 órára felállítják, ha valaki szeretné tiszteletét leróni, már délelőtt megteheti.

A temető megközelítése gépjárművel:

Örs vezér tér felől a Kerepesi, majd a Veres Péter úton egyenesen kifelé a 30-as útra Gödöllő felé. Kistarcsán a 30-as útról Nagytarcsa felé kell lekanyarodni, majd a templomot elhagyva a következő kereszteződésben jobbra fordulni. 150 m után balra van a temető bejárata.

Gyalogosan:

Örs vezér térről a Gödöllői HÉV-vel Kistarcsa megállóig, majd onnan a helyi járatú busszal a temetőig. A temető bejáratánál van a megálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése