2013. március 29., péntek

Pocsék a húsvéti humor a facebookon


A szokatlan, március végi havazás megihlette az internetes poéngyárokat, aminek az az eredménye, hogy még a hónál is rosszabb viccek születtek. Legtöbben leginkább azért várják a jó időt, hogy többet ne kelljen ezekkel a poénokkal szembefutni a Facebook falainkon. Rossz humorral készülünk a havas húsvétra...



A szokatlan, március végi havazás megihlette az internetes poéngyárokat, aminek az az eredménye, hogy még a hónál is rosszabb viccek születtek. Mi leginkább azért várjuk a jó időt, hogy többet ne kelljen ezekkel a poénokkal szembefutni a Facebook falainkon
Március végén nem kifejezetten megszokott a havazás és a klasszikus téli időjárás Magyarországon, ami értelemszerűen ezért nagyon foglalkoztatja az embereket.
Nemcsak beszédtémát ad a napok óta hulló hó, de csodás táptalaja is a rosszabbnál rosszabb, interneten terjedő képvicceknek. Különös tekintettel arra, hogy húsvéthoz igen közeli a havazás, ezért a poénok nagy része arról szól, milyen lenne egy havas húsvét. A Facebook mellett a Demotiválóhoz hasonló poéngyűjtő oldalak a legsúlyosabbak, a legtöbb vicc gyakorlatilag Sas-kabaré színvonalú.

A jelenlegi előrejelzések alapján egyébként húsvétkor már nem fog havazni, sőt, a szerdaihoz képest kifejezetten meleg idő lesz. Nem az a 15-20 fok, amit korábban ígértek, de egy 8-10 fokos nappali hőmérsékletet már be mernek vállalni a meteorológiai oldalak.

Forrás: velvet.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése