2013. május 16., csütörtök

Te is lehetsz főállású angyal!


A Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítvány 2013-ban immár hatodik alkalommal hirdeti meg a Főállású Angyal programot és a hozzá kapcsolódó társadalmi felelősségvállalási pályázatot. A Program egy olyan támogatási program, amelyet a világ egyes országaiban jelenlévő Vodafone alapítványok vezettek be, illetve működtetnek saját országukban.


A pályázat célja

A Vodafone Magyarország Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani olyan magánszemélyeknek, akik vállalják, hogy szaktudásukkal egy éven keresztül segítik az általuk kiválasztott nonprofit szervezet munkáját, és elhivatottságot éreznek az iránt, hogy 12 hónap alatt megvalósítsanak egy konkrét projektet a kiválasztott szervezetnél.
A pályázat nyertese a pályázat révén arra kap lehetőséget, hogy az általa a jelentkezésében megnevezett szervezetnél, a jelentkezésében megjelölt munka-, illetve feladatkörben, magyarországi munkavégzéssel, teljes munkaidőben szerződéses munkaviszonyt létesítsen, tizenkét hónapos határozott időtartamra.

Pályázók köre

Magánszemélyek. A Jelentkező csak akkor vehet részt a Pályázaton, ha a megelőző évek során nem volt egy korábbi Pályázat Nyertese, és ha a Jelentkezés benyújtásának időpontjában, illetve a Pályázat teljes időtartama alatt
magyar állampolgár vagy tartósan Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgár;
nagykorú, és cselekvőképessége nem esik korlátozás alá;
nem áll büntetőjogi büntetés vagy intézkedés hatálya alatt;
büntetlen előéletű, illetve mentesült a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól;

A pályázat részletei

Egy Jelentkező kizárólag egy Jelentkezést nyújthat be.
Az Alapítvány munkatársai a Jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejártát követően megvizsgálják abból a szempontból, hogy megfelelnek-e a fenti 2. pont szerinti feltételeknek.
Az Alapítvány az érvényesnek talált Jelentkezések tartalmi értékelésére bizottságot állít fel.
A Bizottság az érvényesnek talált Jelentkezéseket saját belátása szerint értékeli, szem előtt tartva az Alapítvány céljait és tevékenységét, és azt, hogy az egyes Jelentkezések milyen mértékben vannak velük összhangban, illetve támogatják őket.
A Bizottság döntéseit többségi szavazással hozza.
Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A pályázat benyújtása

A benyújtás határideje: 2013. június 10. 12 óra
A Jelentkezéseket a Vodafone Felelősségvállalás nevű facebook accountra: http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas (a „Facebook Account”), azon belül a Főállású Angyal alkalmazáson keresztül lehet megtenni.

További információ

A Jelentkezők, illetve a jelentkezést tervezők, a Programmal kapcsolatban érdeklődők a Pályázattal kapcsolatos felvilágosítást a Facebook Account üzenőfalán és a Facebook Felelősségvállalás Facebook-csoportnak küldött üzenetben kérhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése